38-річний педофіл був оголошений в розшук в Запорізькій області / Фото: zakon.kz

В Одеській області затримано зловмисника, якого розшукували запорізькі поліцейські за підозрою в розбещенні неповнолітніх.

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, в липні слідчими територіального відділу поліції Запоріжжя з приводу цього зловмисника було розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України.

Читайте такожЗ'явилися моторошні подробиці про зґвалтування 9-річного хлопчика в Одеській області (фото)

Відео дня

«Щоб уникнути покарання, підозрюваний почав переховуватися від правоохоронних органів, в зв'язку з чим був оголошений у розшук», - пояснили в главку.

Як зазначається, 38-річний зловмисник переховувався у родичів у Ширяєвському районі Одеської області, але напередодні його затримали.

За словами начальника Ширяївського відділення поліції Олександра Бодюла, надалі зловмисника передадуть співробітникам Заводського відділення поліції в Запорізькій області для доставки в суд і обрання запобіжного заходу.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін написав у Facebook про затримання в Одеській області пенсіонера за підозрою у зґвалтуванні 9-річного хлопчика.