Між молодиками виник конфлікт, який переріс у бійку / фото mukachevo.net

У Києві судитимуть зловмисників, які завдали 10 ножових поранень 21-річному студенту НАУ.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі прокуратури міста Києва.

«Жахливий злочин стався на початку квітня цього року в одному із нічних клубів на Шулявці. Між молодиками виник конфлікт, який переріс у бійку. В результаті один із зловмисників наніс потерпілому 10 ножових поранень. З місця вчинення злочину правопорушники втекли», - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Читайте такожНа Миколаївщині підліток жорстоко убив свого діда через гру (відео)

Смерть 21-річного студента настала від множинних колото-різаних поранень правої сідниці та стегна з ушкодженням магістральних судин.

За наслідками проведення слідчих (розшукових) дій нападника, який наносив ножові поранення, було встановлено та затримано. Його дії кваліфіковано за ч. 2 ст. 121, ч. 4 ст. 296 Кримінально кодексу України. Наразі він перебуває під вартою.

У ході подальшого слідства була надана правова оцінка і діям його приятеля. 18-річному молодику оголошено підозру за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України.

На сьогодні досудове слідство у кримінальному провадженні завершено. Обвинувальний акт відносно зловмисників буде направлено до Солом’янського районного суду м. Києва для розгляду по суті.

Як повідомляв УНІАН, у Запоріжжі в четвер, 1 серпня, у власному дворі вбили місцевого кримінального авторитета Олексія Петрова на прізвисько "Петрик".