Люди написали образи на кіоску Тарасових на ринку / Оглядач

Батьків вбивці 11-річної Даші Лук'яненко з Іванівки Одеської області Миколи Тарасова люди вигнали з ринку, де вони працювали.

Читайте такожСпливли моторошні деталі вбивства 11-річної дівчинки в Одеській області

Торговельна точка сім'ї Лук'яненків розташована прямо навпроти кіоску сім'ї Тарасових. Зараз вона розмальована червоними написами образливого характеру по типу: "Вбивці! Вам тут не місце!", передає "Обозреватель".

Відео дня

Тарасові намагалися повернутися на ринок, але спроба виявилася невдалою.

"Вони вирішили перехитрити всіх, і найняли сюди чоловіка, оформили документи, ніби це він сам тут торгує. Але одного разу він напився й у всьому зізнався. Тому й йому тут не дали працювати", – розповів батько вбитої дівчинки Сергій Лук'яненко.

Як повідомляв УНІАН, 11-річна Дарина Лук'яненко пропала вдень 13 червня по дорозі на заняття танцями в смт Іванівка Одеської області. З того дня дитину розшукували сотні людей - співробітники поліції, Нацгвардії, ДСНС, волонтери, в спецоперації були задіяні водолази і авіація.

19 червня Лук'яненко виявили вбитою у вигрібній ямі. За підозрою у вбивстві було затримано 22-річного місцевого жителя Миколу Тарасова.

Злочин попередньо класифіковано за ч. 4 ст. 152 (спроба зґвалтування неповнолітньої), ч. 2 ст. 146 (викрадення), ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство), ст. 297 (наруга над тілом).

21 червня Тарасова помістили в СІЗО без права внесення застави.