Під завалами загинуло дві людини / ДСНС

Під завалами житлового будинку у місті Дрогобич Львівської області можуть бути люди, рятувальні роботи продовжуються.

Про це повідомили УНІАН у Департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

Читайте такожВибух газу в будинку у Дрогобичі: кількість загиблих зросла до 2 осіб (відео)

Відео дня

Згідно з повідомленням, станом на 06:00 в медичні заклади госпіталізовано 7 постраждалих, у тому числі чотири дитини віком 6, 9, 12 та 17 років. Двоє постраждалих, у тому числі одна дитина, - у важкому стані.

«За попередньою інформацією під завалами можуть перебувати ще три особи. Рятувальні роботи продовжуються», - поінформували у Львівській ОДА.

Як уточнили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, серед постраждалих 6-річний хлопчик, двоє дівчаток віком 9 та 12 років, 17-річна дівчина, 19-річний хлопець, а також дві жінки віком 39 та 41 рік.

За фактом вибуху у житловому будинку поліція відкрила кримінальне провадження за ч.3 ст.270-1 (умисне знищення або пошкодження об'єктів житлово-комунального господарства) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від п'яти до дванадцяти років позбавлення волі.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 28 серпня, о 02:46 у чотириповерховому чотирипід’їздному житловому будинку у м. Дрогобич Львівської області стався вибух газу. Внаслідок вибуху зруйновано під’їзд з першого по четвертий поверх. Станом на 08:30 внаслідок вибуху загинуло дві особи і сім осіб, у тому числі чотири дитини, госпіталізовано.

На даний час будинок повністю відключено від газо-, електро- та водопостачання.