В Одесі заарештували одного з причетних до групового зґвалтування двох неповнолітніх / фото pixabay.com

В Одесі заарештовано одного з чоловіків, причетного до групового зґвалтування двох неповнолітніх мешканок міста Біляївка.

Як передає кореспондент УНІАН, про це йдеться в постанові Київського районного суду Одеси.

У ній наголошується, що запобіжний захід у вигляді 60 діб тримання в СІЗО без права внесення застави обрано уродженцю села Майорське Захарівського району Одеської області.

Відео дня

Як випливає з документа, 5 серпня поточного року один з підозрюваних познайомився в соціальній мережі «Інстаграм» з неповнолітньою, з якою в подальшому підтримував дружні стосунки з допомогою смс-листування і відеоспілкування.

Надалі, 17 жовтня, приблизно о 22:30, він разом з декількома знайомими приїхав на автомобілі «ВАЗ 2101» у Біляївку, де зустрів вищеназвану дівчинку і її подругу.

Чоловіки запропонували неповнолітнім поїхати до Одеси, на що останні дали свою згоду. Разом вони приїхали в один з будинків Київського району Одеси, де було ще четверо чоловіків. Всі вищевказані особи, в тому числі неповнолітні, з опівночі 17 жовтня до 2:00 наступного дня, 18 жовтня, спілкувалися на кухні.

Читайте такожУ Києві ґвалтівник посеред вулиці напавши на 16-річну дівчину (фото, відео)

Як зазначається, о 2:00 одній з дівчаток стало погано і її відвели в спальню, де залишили одну на ліжку. Поки інші були на кухні, в тому числі її подруга, хтось із вищевказаних чоловіків зайшов у спальню і намагався зґвалтувати дівчинку, яка прокинулася і почала кричати.

Після цього до кімнати вбігли решта й уродженець Майорського, вдаривши дівчинку по обличчю, зґвалтував її. Потім по черзі в спальню заходили ще троє чоловіків.

Заслухавши думки сторін, суд заарештував підозрюваного, якого було затримано поліцією ввечері 24 жовтня.

Як повідомляв УНІАН, 18 жовтня поліція почала розслідування за фактом групового зґвалтування двох неповнолітніх в Одесі. Про НП, яка сталася в Київському районі міста, в поліцію повідомила одна з потерпілих. За попередніми даними, дві жительки міста Біляївка, віком 15 і 17 років, у соціальних мережах познайомилися з чоловіком, який приїхав у Біляївку на червоному автомобілі «ВАЗ».

Новий знайомий привіз дівчаток у приватний будинок на вулиці Довгій в Одесі, де, зі слів потерпілих, їх зґвалтували близько десяти чоловіків.

За цим фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ст. 152 ч. 3 (зґвалтування) Кримінального кодексу України.