Мешканців будинку евакуювали / фото facebook.com/DSNSKyiv

У четвер, 31 жовтня, близько 21:00 спалахнув дах у будинку №2 на вулиці Пирогова в Шевченківському районі Києва.

Загоряння сталося на даху шестиповерхівки, повідомляє Головне управління ДСНС України у м.Києві.

"На момент приїзду пожежно-рятувальних підрозділів площа сягала вже близько 100 кв. м. Наразі проводиться евакуація людей з будинку, вже виведено близько 40 осіб. На місці працює 13 одиниць основної та спецтехніки, залучено близько 65 рятувальників ДСНС. Ліквідація триває. На місці працює штаб пожежогасіння", - йдеться в повідомленні.

Відео дня
фото facebook.com/DSNSKyiv

Попередньо, ніхто з місцевих жителів не постраждав.

Що стало причиною пожежі поки невідомо. За даними мешканців, перед загорянням було чути 4 хлопка, схожі на вибухи. Відразу після цього загорівся дах будинку, пише Інформатор.

Вулицю Пирогова перекрили для проїзду транспорту. Спочатку вогонь поширювався тільки на дах будинку. Однак пізніше полум'я перекинулося на сходові прольоти верхніх поверхів.

Потім пожежа частково поширилася на квартири верхніх поверхів. Для евакуйованих мешканців на місце події пригнали автобус. Людей планують перевезти в найближчий пункт обігріву.

За даними видання, за станом на 23:30 вигоріли, як мінімум, 4 квартири. До опівночі пожежу загасити ще не вдалося.

Нагадаємо, у понеділок, 28 жовтня, пізно ввечері в Дніпрі стався потужний вибух на заводі в районі промзони на вул. Байкальській, після чого виникла масштабна пожежа.