Ігор Панов зараз перебує у комі / фото ТЕТЯНА РУДЕНЬКА/FACEBOOK

За підозрою в побитті ветерана бойових дій на Донбасі, бійця 90-го батальйону Ігоря Панова з позивним "Хан" та його дружини затримано сина потерпілої та його товариша.

Інцидент трапився у під’їзді будинку на вулиці Академіка Кіпріанова. До поліції звернулися місцеві мешканці, які повідомили, що їх сусідів побили невідомі. Про це повідомляє поліція Києва у Facebook.

"Ми встановили, що вчора ввечері між сином та матір’ю у телефонній розмові виник конфлікт. Відтак хлопець приїхав до помешкання, де вона проживала. Під час чергової сварки він намагався її побити, тож за жінку вступився його вітчим. Згодом пасинок покликав свого друга, із яким і нанесли подружжю тілесні ушкодження та втекли. Чоловіка та жінку госпіталізували і прооперували", - заявив начальник Святошинського управління поліції Сергій Чернишев.

Відео дня

Читайте такожНа Житомирщині на полюванні вбили адвоката підозрюваного у справі Вороненкова

Правопорушників затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – молодики, 1989 та 1990 років народження. Вони надають покази слідчим.

За даним фактом слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за частиною другою статті 15 частиною другою статті 115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Поліція не називає імен постраждалих, однак раніше в неділю волонтер Тетяна Грубенюк ("Руденька") повідомила, що у Києві в ніч на неділю було скоєно жорстокий напад на ветерана, бійця 90-го батальйону Ігоря Панова з позивним "Хан" та його дружину, обоє перебувають у комі, їх прооперували.

Вона повідомляла, що подружжя знайшли сусіди.