Автомобіль "TOYOTA Camry" теж був пошкоджений в ДТП / ДСНС

Причиною зіткнення пасажирського автобуса і вантажівки на Московській трасі у Чернігівській області став небезпечний обгін водієм автобуса. Про це УНІАН повідомили у секторі комунікацій ГУ НП в області.

За словами речниці управління Юлії Ковтун, за попередньою інформацією, водій автобуса під час обгону іншого транспортного засобу виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся із вантажівкою. В автобусі перебували 2 водіїв та 31 пасажир, у тому числі немовля. Водій, який перебував за кермом, і двоє пасажирів загинули на місці. На даний час госпіталізовано 16 пасажирів.

Читайте такожНа Чернігівщині розбився пасажирський автобус, що їхав до Москви: багато жертв і постраждалих

Відео дня

"Поліційські, які прибули на місце, разом із рятувальниками надавали допомогу пасажирам, забезпечували їх госпіталізацію. Матір із 8-місячною дитиною тимчасово розмістили у місцевих жителів", - розповіла Ковтун.

Автомобіль “TOYOTA Camry” теж пошкоджено у цій ДТП, на транспортний засіб упали рулони паперу із вантажівки.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть людей), санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Як повідомляв УНІАН, 16 грудня, близько 22:40 на автодорозі Кіпті-Глухів-Бачівськ поблизу с. Мости, Бахмацького району сталося ДТП за участю пасажирського автобусу “Neoplan” сполученням “Херсон – Москва”, вантажного автомобіля “IVECO” (Республіка Сербія) та легкового автомобіля “TOYOTA Camry”.

Внаслідок ДТП загинуло 3 особи чоловічої статі (особи встановлюються) та 15 осіб травмовано, які госпіталізовані до Бахмацької центральної лікарні. Для деблокування постраждалого та надання допомоги залучалися рятувальники із Бахмача та Батурина.