У Рівненській області водій протаранив два авто / фото прес-служба Головного управління Нацполіції у Рівненській області

У Рівненській області сьогодні близько 03.00 сталася дорожньо-транспортна пригода за участю трьох автомобілів, у якій загинула 10-річна дівчинка.

Як повідомила прес-служба обласної поліції, ДТП сталася на автодорозі «Київ - Чоп» неподалік села Дорогобуж Гощанського району.

Читайте такожОбмін на Донбасі: автобус з полоненими потрапив у ДТП (відео)

«46-річний житель села Дорогобуж, водій автомобіля Renault Rapid, здійснюючи маневр розвороту, не надав переваги в русі та допустив зіткнення з мікроавтобусом Volkswagen Crafter, а потім — із Mercedes Vito, що рухався за ним. Від удару Renault Rapid розтрощило вщент, а Volkswagen Crafter вилетів у кювет», - повідомили в поліції.

Водій автомобіля Renault Rapid під час розвороту не надав переваги в русі / фото прес-служба Головного управління Нацполіції у Рівненській області

Від отриманих травм на місці події загинула 10-річна пасажирка Renault Rapid — донька водія автівки. Його самого із політравмою, відкритим переломом ноги та закритою черепно-мозковою травмою доставили до лікарні.

У прес-службі поліції зазначають, що за результатами освідування водії Volkswagen Crafter, 47-річний житель Київщини, та Mercedes Vito, 36-річний іноземець, були тверезі. У водія Renault Rapid відібрали зразки крові для визначення стану сп’яніння.

Інші учасники автопригоди за медичною допомогою не зверталися.

Слідчі слідчого управління за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

В ДТП загинула дитина / фото прес-служба Головного управління Нацполіції у Рівненській області