Аваков відреагував на перестрілку у Мукачеві 7 лютого / УНІАН

За наказом міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова у Мукачеві посилено заходи безпеки у зв'язку з загостренням криміногенної ситуації.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС.

«Сьогодні, 7 лютого, у Мукачеві сталася перестрілка. У результаті із вогнепальними пораненнями до лікарняних закладів госпіталізовано двох осіб. Пошуки учасників стрілянини тривають, проводиться спеціальна поліцейська операція. На місці події продовжує працювати слідчо-оперативна група», - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Читайте також"Слабкість поліції": влада Мукачева назвала основну причину "розбірок" та звернулась до Зеленського

До оперативно-профілактичного відпрацювання залучено оперативних співробітників та спецпідрозділи Національної поліції і Національної гвардії.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 7 лютого вранці в Мукачеві на вул. Сєченова сталася стрілянина, внаслідок якої двоє місцевих жителів дістали вогнепальні поранення.

За відомостями поліції, заявник повідомив, що чув постріли та бачив, як водії двох транспортних засобів стріляли у бік один одного, після чого обидва позашляховики поїхали в невідомому напрямку.

Постраждалих госпіталізовано.

Поліцейські встановлюють всі обставини інциденту і розшукують зловмисників.

Дану подію кваліфіковано за ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України (замах на умисне вбивство двох або більше осіб) та ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю).

Мукачівська міськрада на термінового скликаному позачерговому засіданні схвалила звернення до президента України Володимира Зеленського щодо криміногенної ситуації в місті та діяльності правоохоронних органів.