Шкільний автобус діставали зі ставка два дні, довелося вирівнювати берег / Фото fermer.ru

Як повідомили УНІАН у прес-службі ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, подія сталася поблизу села Рубанівське Васильківського району 30 січня. На той момент у транспортному  засобі перебували водій та вчителька, які рухались в напрямку школи.

Першими для допомоги постраждалим прибули представники фермерського господарства "Авангард", якому належить водойма. Намагаючись витягнути потонулий автобус, вони втопили ще й трактор.

Читайте такожУ Дніпрі трактор протаранив близько 10 машин, є постраждалі (фоторепортаж, відео)

Відео дня

Оцінивши обстановку голова адміністрації району та співробітники Васильківського районного сектору ГУ ДСНС у Дніпропетровській області вирішили звернутися за допомогою до рятувальників області. 

Автомобіль загону технічної служби ЗІЛ прибув на місце події з Дніпра вранці 31 січня. Але щоб витягнути зі ставка потонулу техніку, довелося працівникам господарства "Авангард" збити крутий схил та засипати землею для вирівнювання берег ставка.

Нарешті автомобілем з лебідкою рятувальникам вдалося витягнути спершу шкільний автобус, а потім і трактор Т-150. Постраждалих внаслідок події немає.