Фото УНІАН

Суд Центрального району Миколаєва заарештував на 60 діб тримання під вартою підозрюваного в організації виробництва амфетаміну. Як повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області, відповідне рішення суду прийнято 6 квітня.

Читайте такожНа Одещині СБУ вилучила у росіянина в нарколабораторії метадону на 30 мільйонів гривень

Цього тижня в будинку 26-річного раніше судимого чоловіка по вул. Артилерійській з дозволу суду було проведено обшук.

Відео дня

"Оперуповноважені, оглянувши будинок та гараж, що належать зловмиснику, виявили підпільну лабораторію з виготовлення психотропів. При цьому орендодавець сам вказав схованки, де перебували вже готовий амфетамін, компоненти для його виготовлення і хімічне обладнання. Під час проведення обшуку поліцейські знайшли у зловмисника канабіс, зерна конопель, частина з яких вже була в пророслому стані, кастет, саморобний пристрій для відстрілу патронами калібру 5,6 мм та спеціальні пристосування для вживання порошкоподібних наркозасобів", - йдеться в повідомленні.

Вилучене направлено на експертизу.

Затриманого підозрюють у скоєнні злочинів за ч. 1 ст. 313, ч. 1 ст. 309, ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (викрадення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркозасобів, незаконне виробництво наркотиків, незаконне поводження зі зброєю), санкції яких передбачають покарання від штрафу до позбавлення волі на строк до семи років.