У таборі були діти бійців АТО з Дніпропетровщини / фото УНІАН

Через масове отруєння дітей у таборі "Лазурний" в Бердянську Запорізької області у Дніпрі від обов'язків відсторонили двох чиновників. Про це повідомив міський голова Дніпра Борис Філатов на своїй сторінці у Facebook.

Читайте такожМасове отруєння дітей у "Лазурному": журналісти дізналися про виграний санаторієм тендер, уточнили кількість постраждалих

"У зв'язку з отруєнням дітей в оздоровчому таборі в Бердянську прийнято рішення на час перевірки відсторонити від роботи директора департаменту соцзахисту пані Козловську й начальника управління з роботи з учасниками АТО пана Звірка", - йдеться у його повідомленні.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, внаслідок спалаху гострого інфекційного захворювання у дитячому закладі санаторного типу "Лазурний" у м.Бердянськ Запорізької області захворіли 30 дітей, з них 22 госпіталізовано

За висновком комісії, заклад не був готовий до функціонування та прийняття дітей, що підтверджують відповідні акти, які комісія передала керівництву "Лазурного". Однак попри це у закладі перебувала на оздоровленні та відпочинку 261 дитина, 247 із них - з Дніпропетровської області.