У РФ ліквідували зрадника Ківу / фото УНІАН

Після ліквідації колишнього народного депутата Іллі Киви у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України закликають усіх зрадників України, які ховаються на території Російської Федерації, здаватися українському правосуддю. Відповідну заяву зробив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

"Наразі ми можемо підтвердити і констатувати факт, зауважити і звернутися до інших колаборантів і зрадників, воєнних злочинців: найбільш безпечним шляхом для вас є здача в руки українського правосуддя, тим більше, коли є вже вирок. І це справді гарантуватиме дотримання ваших прав, безпеки і регулярного харчування, на відміну від небезпечного перебування на території держави-агресора", - відзначив Юсов.

Також представник ГУР підтримав слова радника керівника Офісу президента Михайла Подоляка про те, що справедливе покарання "наздожене кожного злочинця, зрадника і колаборанта".

Відео дня

Разом з тим, Юсов пояснив, чому у медіа-простір потрапило мало матеріалів з місця ліквідації зрадника Іллі Киви.

"Ілля Кива був одним з облич рашистської пропаганди в останній час і звичайно, ця історія для російських пропагандистів та її надмірна популяризація є особливо болючою і дошкульною", - сказав Юсов.

Ілля Кива ліквідований у РФ - що повідомлялося

Як повідомляв УНІАН, російська пропаганда повідомила, що в Підмосков'ї знайшли мертвим нардепа-втікача Іллю Киву. У мережі з'явилася інформація, що його тіло знайшли в селі Супонево. На правій скроні нібито була різана рана, а на лівій частині обличчя - гематома

При цьому джерела УНІАН повідомили, що зрадника України ліквідували зі стрілецької зброї в ході спецоперації СБУ.

Вас також можуть зацікавити новини: