Поляков розповів подробиці нападу / фото УНІАН

Народний депутат, член групи "Партія "За майбутнє" Антон Поляков розповів про напад на нього.

Читайте також"Були в неадекватному стані": нардеп Поляков розповів про сьогоднішній напад на нього

Як передає кореспондент УНІАН, в коментарі журналістам він сказав:

Відео дня

"Сьогодні близько 5-ї ранку скоєно було напад. Людина намагалася два рази задушити і пару разів я отримав в грудну клітину, пару ударів... Вони поїхали. Були на одній машині, поїхали на іншій машині. Я викликав поліцію, склали протокол. З'їздив до лікарні, засвідчив там легкі тілесні ушкодження".

Як повідомив Поляков, сьогодні він збирається до районного відділення поліції зустрітися зі слідчим.

"Мотивів не знаю. Може, людина просто неадекватна. Може, просто мене з кимось переплутав... Ми один одного не знаємо, мене на ім’я ніхто не називав. Були тільки погрози", - сказав Поляков.

Він запевнив, що у нього з нападниками ніякого конфлікту не було.

Також депутат додав, що, наскільки йому відомо, автомобіль нападників поліція вже "перехопила".

Напад на нардепа Антона Полякова в Києві: що сталося

  • Першим про інцидент повідомило видання "Обозреватель". Зазначалося, що о 5:00 2 вересня біля кафе "Джав" у Шевченківському районі Києва невідомі напали і побили народного депутата України Антона Полякова
  • За інформацією видання, дві людини завдали Полякову тілесні ушкодження, після чого поїхали на автомобілі Toyota. Поліція оголосила в місті операцію "Перехоплення", щоб затримати зловмисників.
  • У поліції повідомили перші деталі нападу на Полякова і заявили про відкриття справи за ч.1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Хто такий Антон Поляков

  • Поляков потрапив до парламенту від Партії "Слуга народу", але 15 листопада 2019 року разом з колегою Ганною Скороход Антона Полякова виключили з фракції Слуга народу за "неголосування за законопроекти, за якими є спільне рішення фракції". 
  • 16 грудня 2019 року Поляков подав заяву про вихід з партії «Слуга народу».
  • Поляков є членом Комітету Верховної Ради з питань антикорупційної політики, головою підкомітету з питань додержання антикорупційного законодавства у сфері реформування оборонно-промислового комплексу.