32-річний росіянин вже мав проблеми із законом / фото Нацполіція

Поліцейські затримали громадянина РФ, підозрюваного у причетності до стрілянини у місті Українка на Київщині 2 вересня.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Київської області, 32-річний іноземець вже мав проблеми із законом і підозрюється у тому, що був основним організатором конфлікту, в результаті якого сталася стрілянина біля кафе.

Оперативники затримали зловмисника у Києві, де він переховувався від правоохоронців.

Відео дня

Читайте такожНа Київщині озброєна рушницями група невідомих влаштувала перестрілку, є поранені (відео)

Як повідомлялось, група невідомих осіб приїхала на автівках із Києва до кафе у місто Українка і влаштували конфлікт, який переріс у стрілянину з травматичної зброї. У відповідь на це місцеві застосували мисливську зброю.

Встановлено, що саме цей чоловік прибув зі столиці і під час інциденту з травматичної зброї поранив двох жителів Українки, за життя яких у подальшому боролися лікарі.

Наразі іноземець затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України і знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Вирішується питання щодо оголошення йому підозри за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від трьох до семи років. Запобіжний захід для затриманого обере суд.

Оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення та затримання усіх учасників стрілянини біля кав’ярні, тривають.

Стрілянина у місті Українка: що сталося

  • 2 вересня ввечері у місті Українка Київської області група осіб влаштувала стрілянину в кафе.
  • В результаті інциденту троє осіб отримали поранення. Особи отримали поранення з травматичної зброї, але надавати пояснення поліцейським вони відмовились.
  • За фактом було розпочато два кримінальних провадження за статтями про хуліганство та приховування злочину.
  • 4 вересня начальник Головного управління Нацполіції в Київській області Андрій Нєбитов заявив, що конфлікт в Українці виник на грунті побутових відносин.