Новини Рівне - кандидату у депутати облради спалили авто / facebook.com/andrii.karaush

У Рівному підпалили Mercedes директора комунального підприємства, кандидата у депутати обласної ради.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області, злочин вчинено сьогодні вночі.

Читайте такожУ Києві побилися водій з пішоходом: інцидент потрапив на відео

Відео дня

Легковик був припаркований у дворі багатоповерхівки за місцем проживання власника. Вогнем знищено бампер та моторний відсік автомобіля.

За інформацією місцевого видання VSE, авто належить директору «Рівнеоблводоканалу» та кандидату в облраду від «Слуги народу» Андрію Караушу.

Сам Карауш каже, що погроз напередодні не було, але пов’язує підпал з політичною діяльністю.

npu.gov.ua

За фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу слідчі поліції розпочали досудове розслідування за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України.

У рамках розслідування провадження поліцейські встановлюють осіб, причетних до скоєння злочину. З місця події криміналісти вилучили пластмасову місткість із залишками паливно-мастильних матеріалів.

Місцеві вибори 2020: що відомо

  • 15 липня Верховна Рада прийняла постанову про призначення чергових місцевих виборів на 25 жовтня (№3809). Українці обиратимуть місцевих депутатів та мерів міст. 
  • 5 вересня в Україні стартував виборчий процес у рамках підготовки та проведення місцевих виборів, які заплановані на 25 жовтня.
  • ЦВК затвердила нову форму бюлетенів для голосування на місцевих виборах в Україні в жовтні цього року. Також визначилися з кольорами бюлетенів - їх буде шість.
  • Кабінет міністрів України затвердив правила голосування під час карантину.