44-річного громадянина України заарештували / фото Autocentre.ua

У Тарчині (Мазовецьке воєводство, Польща) поліцейські затримали 44-річного українця, який перебував за кермом Opel у стані дуже сильного алкогольного сп'яніння.

Про це повідомляє ресурс se.pl.

Відомо, що чоловік пізнього вечора в’їхав автомобілем у чужий паркан і виїхати назад вже не зміг. Поліцейські, які помітили інцидент, витягли водія з-за керма та протестували його на тверезість.

Відео дня

Алкотестер показав, що у чоловіка в крові майже смертельна доза алкоголю – п’ять проміле. Правоохоронці подумали, що їхній прилад зламався, але повторні тести не змінили цей показник.

Українець спробував відкупитися від копів, поклавши між кріслами поліцейського авто кілька сотень злотих. У результаті 44-річного громадянина України заарештували.

Читайте такожУ Києві п’яний водій врізався в авто патрульних та вилетів на сусідню смугу (відео)

Через сильну ступінь сп’яніння його не могли допитати понад 12 годин. Один із поліцейських зазначив, що за 19 років служби ще такого не бачив.

За керування у нетверезому стані та спробу підкупу поліцейських українцю загрожує тюремне ув’язнення.

Нагадаємо, у Польщі автомобіль з українцями на швидкості влетів у дерево та перекинувся.

Аварія сталася вранці 7 жовтня. Авто, в якому знаходилися двоє громадян України, на великій швидкості вилетіло з дороги. Машина протаранила дерево та перекинулася.

За даними правоохоронців, загиблим українцям було 19 та 20 років. Рятувальникам довелося розрізати понівечене авто, щоб витягти тіла.