Представники організації Іллі Киви / фото t.me/MaksymZhorin

У вівторок, 25 серпня, в центрі Києва на бульварі Дружби Народів між представниками «Національного корпусу» та представниками організації народного депутата від партії «Опозиційна платформа – За життя» Іллі Киви «Патріоти – за життя» сталася сутичка зі стріляниною.

Читайте такожБуло вісім пострілів: в центрі Одеси сталася ще одна стрілянина (фото)Про конфлікт Кива розповів в ефірі телеканалу ZIK.

За його словами, активісти «Нацкорпусу» та ветерани полку «Азов» здійснили «підлий напад» на членів його організації «з метою вбити, залякати, заткнути та зупинити».

Водночас представники «Нацкорпусу» заявили, що це представники «силового загону» нардепа зі зброєю напали на їхніх активістів.

«Ці дов****би мали купу зброї, але уже на самому старті потерпіли ганебну поразку. В результаті свого недолугого «нападу» отримали п***ди, втекли і сховались. Втікали так швидко, що в процесі губили зброю, і навіть двох людей, яких самі азовці благополучно затримали та передали правоохоронним органам», – повідомив у своєму Telegram-каналі користувач Жорін з Азову

Інші новини про стрілянину у Києві