У ЗМІ з'явилася інформація, що Кривош "компенсував" своїм заручникам доставлені незручності / УНІАН

Максим Кривош, який захопив у Луцьку автобус і взяв заручників, перед здачею поліції вибачився перед ними і роздав заручникам гроші.

Читайте такожУ МВС пояснили, чому снайпер не ліквідував "луцького терориста"

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс». Стверджується, що Кривош безпосередньо перед здачею пропонував своїм заручникам взяти пачки з доларами, які були у нього в сумці. Але зі слів самих заручників, валюта була сувенірною і Кривош пропонував їх взяти «на пам'ять».

Відео дня

У сюжеті з посиланням на джерела стверджується: гроші все ж були справжніми і люди їх взяли. Однак заручники не встигли зібрати всі гроші з автобусу, і вони в момент спецоперації були розкидані в салоні.

У поліцейському протоколі про жодні гроші не згадується. Адвокат Кривоша Сергій Тиможинський, своєю чергою, заявив, що при затриманні у його підзахисного вилучили особисті кошти в сумі до 500 гривень. Про які-небудь інші гроші на місці теракту йому невідомо.

Вибачився і роздав заручникам гроші - нові подробиці про луцького терориста

Після терористичного акту роздав людям гроші та попросивши вибачення. З власних джерел нам стало відомо, що у сумках Максима Кривоша, який захопив у Луцьку автобус з закручниками, були не лише вибухівка та петарди, але й повні запаковані пачки іноземної валюти. Якби ж то знаття?, що луцький теракт так добре закінчиться, а в кінці ще й роздаватимуть гроші, у заручники вишикувалася б черга. Підписуйтесь на наш ю-туб канал, та дивіться новини у зручний для вас час: https://www.youtube.com/user/mediaavers/featured

Опубліковано Телекомпанія "Аверс"/ Avers television company Понеділок, 27 липня 2020 р.

Як повідомляв УНІАН, вранці 21 липня у Луцьку озброєний Максим Кривош захопив рейсовий автобус з пасажирами. У заручниках опинилися 13 людей. Увечері всі захоплені громадяни були звільнені, а чоловік затриманий.

Кривошу 44 роки, він двічі судимий. 23 липня суд обрав Кривошу запобіжний захід у вигляді арешту без права внесення застави. Йому інкримінують вчинення терористичного акту, захоплення і утримання осіб в якості заручників з погрозою знищення людей, посягання на життя співробітника правоохоронного органу, а також незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами (ч. 1 ст. 258, ч. 2 ст. 147 ст. 348, ч. 1 ст. 263 КК України).

У суді Кривош назвав свій вчинок перфомансом.