У Києві викрали та добу катували іноземця / facebook.com/mvs.gov.ua

Поліцейські Києва затримали іноземку та двох українців за викрадення та побиття громадянина Латвії. Причиною такого вчинку стало те, що чоловік нібито не повернув 15 000 фунтів стерлінгів "боргу".

Про це повідомляє прес-служба Департаменту стратегічних розслідувань.

Організатором злочину виявилася подруга викраденого чоловіка.

Відео дня

"Після прильоту 15 червня до Києва чоловік та жінка приїхали до будинку, де їх чекали двоє невідомих. В ході спілкування незнайомці, повідомили, що той нібито заборгував гроші їх спільній знайомій", - йдеться в повідомленні.

Читайте такожПоліція зірвала спробу вбивства власника українських магазинів Nike-його "замовила" дружина

Зловмисники добу били викраденого чоловіка, вимагаючи перерахувати понад 15 000 фунтів стерлінгів та написати розписку про борг. Його відпустили тільки після того, як він виконав всі умови викрадачів.

16 червня громадянин Латвії звернувся в поліцію, а вже 17 червня підозрюваних затримали зі спецпризначенцями. Ними виявилися 49-річна громадянка Великобританії та двоє українців.

За даним фактом відкрито кримінальну справу за частиною 2 статті 146 "Незаконне позбавлення волі людини", частини 2 статті 187 "Розбій" та частини 2 статті 189 "Вимагання" Кримінального кодексу України.

Як раніше повідомляв УНІАН, троє чоловіків у Чортківському районі Тернопільської області викрали 22-річного сусіда, жорстоко його побили, погрожували втопити та змушували молитися. Чоловіки таким екстравагантним способом намагалися відучити односельця пити алкоголь.

Вас також можуть зацікавити новини: