Потерпілого, який отримав відкриту черепно-мозкову травму, госпіталізували / скріншот

У Києві затримали чоловіка, який заподіяв тяжких тілесних ушкоджень перехожому через зауваження про неправильне паркування авто.

Про це повідомила прес-служба столичної прокуратури.

Інцидент стався у п’ятницю, 14 січня, близько 11:30 біля одного з житлових будинків на вул. Аболмасова у Дніпровському районі Києва.

Відео дня

Мешканець вказаного будинку зробив зауваження власнику автомобіля "Toyota Land Cruiser Prado" через неправильне паркування. У відповідь останній кілька разів вдарив чоловіка по голові, після чого повалив на землю та продовжив наносити йому удари.

Читайте такожЗа добу в Києві перевірили 350 "замінованих" шкіл (відео)Протиправні дії були припинені випадковим свідком. Потерпілого, який внаслідок побиття отримав відкриту черепно-мозкову травму, госпіталізували.

"Попри те, що правоохоронці, які приїхали на виклик, дозволили водію позашляховика покинути місце події, за втручання прокуратури у подальшому він був затриманий у порядку ст. 208 КПК України", - повідомили у прокуратурі.

Зазначається, що затриманим виявився мешканець Київської області, 1997 р. н. Наразі йому готується повідомлення про підозру за ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Слідчі дії у кримінальному провадженні тривають.

Прокуратура взяла на контроль хід розслідування.

Як повідомляв УНІАН, родичі госпіталізованого чоловіка повідомили, посилаючись на лікарів, що у потерпілого діагностовано набряк головного мозку. Після госпіталізації його стан погіршився. Пізніше проводитимуться додаткові дослідження. У мережі вже з'явилися інформація про те, що нападник - Владислав Стеценко, 1997 року народження, син чиновника з Міністерства спорту.

Вас також можуть зацікавити новини: