В одному з гуртожитків Полтави знайшли мертвими чотирьох людей / фото УНІАН

У Полтаві в одному з гуртожитків знайшли мертвими чотирьох людей. Серед них троє хлопців та одна дівчина. 

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Полтавській області. Повідомлення про смерть людей правоохоронці отримали від медиків біля 17:00 у понеділок, 23 жовтня. Зазначається, що інцидент стався в Київському районі Полтави. 

"На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група поліції територіального підрозділу та слідчі й криміналісти обласного Головуправління. У ході першочергових слідчих та оперативних заходів встановлено, що померлими є троє чоловіків (двом із них 22 роки, а одному – 23) та 18-річна дівчина. Під час візуального огляду ознак насильницької смерті на тілах померлих не виявлені.  Для встановлення причини смерті їхні тіла направлені на судово-медичну експертизу", – йдеться у повідомленні.

Відео дня

Правоохоронці розпочали розслідування. За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 2 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, як передбачає процедура в подібних випадках. 

Водночас місцеве видання "Полтавщина" пише, що причиною смерті людей могли стати наркотичні речовини.

"Неофіційно відомо, що загибель сталася у будинку на вул. Решетилівській (Маршала Бірюзова), 94. За словами медиків, є версія, що молоді люди загинули внаслідок вживання наркотичних засобів, хоча слідів від ін’єкцій на тілах не виявлено. Точну причину має встановити експертиза", – йдеться у матеріалі.

Інші інциденти в Україні

У Києві через суперечку вбили 14-річного хлопця. У поліції повідомили, що інцидент стався у Дніпровському районі столиці. За даними правоохоронців, підліток загинув внаслідок конфлікту з незнайомцем, який перебував у стані алкогольного сп’яніння.

В Одеській області знайдений застреленим депутат. У ЗМІ пишуть, що загиблий – Василь Тимофеєв від фракції "Довіряй ділам". У поліції кваліфікували інцидент як самогубство.

Вас також можуть зацікавити новини: