У Києві після суперечки вбито підлітка / фото kyiv.npu.gov.ua

У Києві затримали чоловіка, підозрюваного у вбивстві неповнолітнього через суперечку.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва. У повідомленні сказано, що вчора ввечері, 22 жовтня, до поліції Києва на спецлінію 102 надійшло повідомлення від лікарів "швидкої" про те, що поруч з багатоповерхівкою на вулиці Празькій (Дніпровський район) вони констатували смерть 14-літнього хлопця.

Як з’ясували поліцейські на місці події, дев’ятикласник помер від отриманих травм, несумісних з життям, внаслідок конфлікту з незнайомцем, який перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Слідчий Дніпровського управління поліції Юрій Черниш розповідає, що спершу між хлопцем та чоловіком, 1977 року народження, виникла суперечка через зауваження, яке незнайомець зробив неповнолітньому. Потім чоловік вдарив підлітка ножем у груди. Він зазначає, що нападник залишив місце вчинення злочину, а очевидці викликали "швидку".

"Лікарі близько пів години намагались реанімувати потерпілого, але змушені були констатувати його смерть", - повідомив Черниш.

У столиці України після суперечки вбито підлітка / фото kyiv.npu.gov.ua

Поліцейські після спілкування зі свідками трагедії розшукали підозрюваного за місцем проживання. "Знаряддя злочину - ніж зі слідами бурого кольору, зловмисник попросив сховати свою сусідку. Ми вилучили речовий доказ з її квартири та направили на відповідну експертизу. Тіло загиблого також направлено на судово-медичну експертизу для остаточного встановлення причини смерті", - повідомив Черниш.

У Києві після суперечки вбито підлітка / фото kyiv.npu.gov.ua

Чоловіка затримано, а слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України - умисне вбивство.

Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі. Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою

Цікаві кримінальні новини України - сьогодні це варто знати

Як повідомляв УНІАН, на Закарпатті підліток жорстоко побив однолітка. За усім цим весело спостерігала компанія підлітків, підтримуючи нападника вигуками та знімаючи все це на телефон.

Рахівський районний відділ поліції в ході моніторингу інтернету виявив відеозапис побиття. Інцидент стався в селі Ділове Рахівського району. Особи усіх учасників події вже встановлено. Потерпілим є 14-річний місцевий житель. Удари йому наносив односелець, якого разом з батьками було доставлено до відділу поліції для проведення слідчих дій.

За даним фактом в поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України, тобто умисне легке тілесне ушкодження.

Вас також можуть зацікавити новини: