За допомогою ДНК-тексту ідентифікували особи кількох загиблих / фото з Facebook-сторінки Сергія Болвінова

Поліція встановила особи всіх загиблих внаслідок ворожого удару по друкарні у Харкові 23 травня. Про це заявив заступник начальника Головного управління Національної поліції в Харківській області – начальник слідчого управління Сергій Болвінов. 

За його словами, 26-річному харків'янину довелося надавати зразки ДНК, щоби впевнитися, що серед загиблих – його матір, яка працювала в друкарні машиністкою.

"Ще одну її колегу, також машиністку, так само опізнали лише після порівняння аналізів ДНК. Зразки надала 68-річна мама", - розповів поліцейський.

Відео дня

Він зазначив, що таким же способом ідентифікували ще двох працівниць, які в момент удару були в цеху. Одна з них була друкарем, інша - машиністкою.

"Єдиний серед загиблих чоловік працював укладальником-пакувальником. Його батьків поліцейські розшукали в Сумах. І вже ввечері взяли у них аналіз", - додав Болвінов.  

Удар по Харкову 23 травня – подробиці

Учора, 23 травня, Росія завдала масованого удару по Харкову ракетами С-300. Внаслідок атаки загорівся цех друкарського підприємства, знищено 50 тисяч книг. 

В результаті обстрілу загинули семеро людей, 21 особа постраждала.

Вас також можуть зацікавити новини: