При зустрічі чоловіки були п'яні і посварилися через посуд / фото od.npu.gov.ua

В Одесі місцевий житель зарізав на вулиці приятеля, який не повернув тарілку з-під новорічного холодцю.

Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області.

Зазначається, що конфлікт між 49-річним фігурантом та його знайомим стався на вулиці Юрія та Івана Лип.

"Під час випадкової зустрічі на вулиці зловмисник кілька разів вдарив 42-річного чоловіка ножем у груди, як тільки-но між ними спалахнув конфлікт. Від отриманих травм потерпілий помер у кареті швидкої медичної допомоги", - розповіли у главку.

Читайте такожВдарив у шию ножем: у Одесі затримали 26-річного чоловіка, який зарізав свою мачуху

Зловмисник з місця злочину зник, але незабаром був затриманий. Одесит розповів, що із загиблим вони дружили сім'ями і часто бували один у одного в гостях. У новорічну ніч фігурант приніс тарілку з холодцем, яку товариш не повернув.

При зустрічі на вищеназваній вулиці обидва чоловіки були п'яні.

"Вони посварилися через дрібницю - посуд, який вбитий не повернув приятелю нібито після новорічної ночі", - уточнили в управлінні.

Затриманий пояснив правоохоронцям, що під час розмови про неповернену тарілку опонент почав проявляти агресію, тому фігурант застосував ніж.

Затриманий пояснив, що під час розмови опонент почав проявляти агресію / фото od.npu.gov.ua

У чоловіка вилучили речові докази, йому оголосили підозру за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. До обрання запобіжного заходу чоловіка помістили до ізолятора тимчасового тримання. Йому загрожує позбавлення волі строком до п'ятнадцяти років.

Як повідомляв УНІАН, в Одеській області 23-річний хлопець зарізав свого батька, який напився і образив його в різдвяну ніч. Хлопцеві загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 10 років.

Вас також можуть зацікавити новини: