В Угорщині сталася масштабна ДТП / police.hu

В Угорщині недалеко від Будапешта сталася масштабна дорожня аварія за участю 42 автомобілів. Про це повідомляє прес-служба угорської поліції.

"11 березня 2023 року близько 14:25 на 26-му кілометрі траси М1 на виїзді зі столиці зіткнулися п'ять вантажних і 37 легкових автомобілів", - йдеться в повідомленні.

В результаті аварії згоріли 19 автомобілів. За попередньою інформацією, постраждали 36 осіб, серед них 13 отримали важкі поранення, а ще один – травми, небезпечні для життя.

Відео дня

Про причини ДТП нічого не повідомляється.

ДТП в Україні - останні новини

Днями нападник київського "Динамо" Владислав Супряга став учасником ДТП. 23-річний футболіст потрапив в аварію імовірно на Столичному шосе. Сам футболіст не постраждав, хоча машина постраждала сильно.

2 березня на перетині Оболонського проспекту та вулиці Героїв полку "Азов" у Києві сталося ДТП за участю декількох автомобілів. В результаті зіткнення один з транспортних засобів вилетів на пішохідну зону.

Наприкінці лютого в Польщі сталося дорожньо-транспортна пригода за участю двох автобусів, в яких перебували 12 громадян України. В результаті зіткнення один з автобусів перекинувся на бік. 5 жінок опинилися в лікарнях Перемиля та Ярослава.

Вас також можуть зацікавити новини: