Про трагедію стало відомо від 41-річного батька загиблої дитини / ілюстрація REUTERS

У Херсонській області матір підозрюють у вбивстві 4-річного сина через його важку хворобу.

Читайте такожСтали відомі подробиці про матір, підозрювану в розстрілі доньок у Львівській області (відео)Як повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Херсонській області, тіло хлопчика було виявлено у воді біля берега Північно-Кримського каналу в Скадовському районі.

Зазначається, що про трагедію стало відомо від 41-річного батька загиблої дитини. Він повідомив, що проживає в смт Каланчак окремо від колишньої дружини, але кожен день бачив дружину з сином у дворі. Коли два дні поспіль він не міг застати їх вдома і на телефонні дзвінки жінка не відповідала, чоловік звернувся в поліцію.

Відео дня

Як повідомили у відомстві, за місцем проживання сім'ї правоохоронці виявили жінку, хлопчика ніде не було.

«За словами жінки, її син від народження страждав важкою недугою і нещодавно його стан погіршився. Зневірившись в його одужанні, жінка разом з сином сіла в рейсовий автобус і поїхала в Скадовський район. Там вони вийшли на зупинці недалеко від Північно-Кримського каналу. Вона пояснила, що хотіла покінчити життя самогубством і нібито разом з сином стрибнула у воду. Хлопчик потонув, а жінка змогла вибратися з каналу. Пізніше тіло дитини виявили у воді біля берега», - розповіли в поліції.

Зараз у справі призначено низку експертиз, в тому числі й судово-психіатрична. Жінці обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 п. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років.

Вас також можуть зацікавити новини