У Одесі вбили працівницю аптеки / фото Нацполіція

В Одесі підозрюваний у вбивстві дівчини-фармацевта проник в аптеку, представившись ревізором.

Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області.

Зазначається, що підозрюваний - 35-річний уродженець Кодимського району Одеської області, який проживав в Одесі.

Відео дня

Відзначається, що до Київського району Одеси, де розташована згадана аптека, зловмисник приїхав на автомобілі приблизно о 22.00.

Приблизно о третій годині ночі він прийшов до аптеки, постукав у двері і, показавши фармацевту своє посвідчення ревізора, заявив, що прибув для перевірки.

«Не підозрюючи поганого, дівчина впустила зловмисника в приміщення, де на його вимогу надала відповідні записи і відкрила сейф з грошима. За словами затриманого, він запропонував потерпілій поділити гроші, але та відмовилася і почала кричати», - повідомили в поліції.

За даними слідства, чоловік жорстоко вбив жертву, забрав гроші і поїхав. Частину викрадених коштів він витратив на погашення кредитів, ще частину правоохоронці вилучили під час обшуку його автомобіля.

Зараз остаточна сума збитку встановлюється.

За словами начальника регіонального главку Нацполіції Олега Беха, в ході оперативно-розшукових заходів (переглянули записи з камер відеоспостереження та ін.) встановили, що до злочину причетний саме зазначений чоловік - працівник мережі аптек, який нині перебуває в стадії звільнення.

Читайте такожЖорстоке вбивство дівчини-фармацевта в Одесі: у поліції розповіли про мотиви злочинця

Зараз він міститься в ізоляторі тимчасового тримання. Йому інкримінується умисне вбивство з корисливих мотивів.

За цим фактом проводиться досудове розслідування за п. 6 ч. 2 ст. 115 КК України. Чоловікові загрожує довічне ув'язнення.

Вбивство дівчини-фармацевта в Одесі

Вранці 23 вересня в Київському районі Одеси в аптеці, розташованій на вул. Корольова, виявили убитою співробітницю цієї установи.

Вчора джерело в правоохоронних органах повідомило УНІАН, що затримано підозрюваного у вбивстві - чоловіка, який раніше працював в цій аптечній мережі - «АКС». Вчора підозрюваного було затримано. У Департаменті кримінального розшуку України заявили сьогодні, що зловмисник забрав із сейфа 70 тис. грн.