Майно буде збережено, тому що будинок охороняється поліцією / фото УНІАН

Київська влада поки не коментують питання про надання компенсації постраждалим від вибуху мешканцям будинку на Позняках.

Читайте такожВибух у житловій багатоповерхівці на Позняках: усі подробиці трагедії (фото, відео)

Як передає кореспондент УНІАН, про це журналістам на місці події заявив заступник голови Київської міської держадміністрації Петро Пантелєєв.

Відео дня

"Щодо компенсації ми зараз не можемо коментувати, оскільки зараз основну увагу на оперативні роботи. Звичайно, в цьому випадку з кожною родиною індивідуально відпрацьований (це питання - УНІАН), і буде надана відповідна допомога", - сказав він.

Щодо збереження майна мешканців зруйнованих квартир Пантелєєв підкреслив, що йому нічого не загрожує, оскільки будинок охороняється працівниками поліції.

"За це можна бути спокійним", - зазначив він.

Пантелєєв нагадав, що у дворі зруйнованого будинку розташований штаб, де працюють, серед інших й представники районної адміністрації та представники поліції, які спілкуються з постраждалими жителями та надають їм всю необхідну інформацію.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 21 червня, о 10:00 у Дарницькому районі Києва стався вибух попередньо газоповітряної суміші в дев'ятиповерховому житловому будинку за адресою вул. Соломії Крушельницької, 1/5. В результаті вибуху зруйновано міжповерхові перекриття 4-8-го поверхів.

Кличко повідомив про двох загиблих в результаті вибуху.

За даними поліції, одна людина загинула, розблокувати троє, пошуки ще трьох тривають, евакуювали 21 осіб.