На Чернігівщині повідомлено про підозру 54-річному депутату Бахмацької міської ради, який за кермом автомобіля 18 грудня збив на смерть велосипедиста та намагався втекти з місця аварії.

Як повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Чернігівській області, затриманому водію інкримінують порушення правил безпеки дорожнього руху у стані сп’яніння.

Зазначається, що чоловік категорично відмовився від проведення медичного освідування на предмет алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

"Вчора, за ухвалою суду, поліція примусово відібрала у затриманого зразки крові та сечі для проведення експертизи з виявлення алкоголю або наркотичних речовин. Також поліцейські провели санкціонований обшук у його автомобілі", - йдеться у повідомленні.

Читайте такожДТП з харківським "мажором": 16-річного водія Infiniti визнали осуднимПравоохоронці повідомили про підозру депутату у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху у стані сп’яніння, що спричинили смерть потерпілого). Її санкція передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий строк. Досудове розслідування триває.

Журналісти встановили особу підозрюваного – це 54-річний Віктор Міщук, депутат міської ради Бахмача від фракції "Рідний дім", йдеться у сюжеті ТСН.

Зазначається, що депутату інкримінують порушення правил безпеки дорожнього руху в стані сп'яніння.

"Зразки для експертизи поліція змогла відібрати за ухвалою суду", – йдеться в сюжеті.

П'яний депутат збив велосипедиста: подробиці аварії

Читайте такожПід Кривим Рогом сталася ДТП з фурою: водій легковика згорів живцем (фото)Раніше повідомлялося, як у місті Бахмач Чернігівської області депутат міської ради збив на смерть велосипедиста і намагався втекти з місця аварії, але не впорався з керуванням та з'їхав у кювет.

Потерпілий від отриманих тілесних ушкоджень помер по дорозі в лікарню. 

Вас також можуть зацікавити новини: