Харків. 6 грудня. УНІАН. У Харкові на площі Свободи перед будівлею облдержадміністрації близько 200 підприємців вимагають відставки Кабінету міністрів України, Верховної Ради України і голови Держкомпідприємництва Михайла БРОДСЬКОГО у зв’язку із прийняттям «антинародного» Податкового кодексу.

Як передає кореспондент УНІАН, підприємці тримають національні прапори, символіку харківської обласної профспілки підприємців і транспаранти з написами: «Подумайте про наші сім’ї!», «Уряд – у відставку, кодекс – на смітник!».

Голова харківської міської профспілки підприємців Олександр ШАРМАР зазначив, що підприємці вимагають розробити новий проект Податкового кодексу з урахуванням побажань економістів та експертів. За його словами, учасники пікету пройдуть маршем від площі Свободи до будівлі Харківської міської ради на площі Конституції.

Відео дня

О.ШАРМАР повідомив, що підприємці Харківщини ухвалили і сьогодні передадуть до міської ради звернення з вимогою звернутися до центральних органів влади із закликом розпочати розробку нового Податкового кодексу.