Вікторія МАРЕНИЧ

Харків. 18 жовтня. УНІАН. Харків став тим містом, яке приваблює багатьох талановитих кінорежисерів, акторів і всіх, хто небайдужий до світу мистецтва і, особливо, до світу кіно.

Про це сказала на церемонії відкриття Днів російського кіно в Харкові в рамках проекту «Харьковская сирень» PS» начальник управління у справах преси та інформації Харківської облдержадміністрації, співголова оргкомітету кінофестивалю «Харьковская сирень» Вікторія Маренич.

Відео дня

«Я дуже рада, що «Харківськая сирень» продовжує свій проект, який ми назвали «Харьковская сирень PS», тому що я впевнена - та кількість цікавих, добрих і теплих зустрічей, які нам дарує цей проект, не має права обмежуватися тільки п`ятьма днями в травні місяці. І сьогодні, в жовтні, у нас розквітає справжня «Харьковская сирень», і харків`яни зустрічають зірок російського кінематографа», - передає слова В.Маренич сайт облдержадміністрації.

Як повідомляв УНІАН, 17 жовтня в Харкові розпочалися Дні російського кіно. Демонстрація фільмів проходить у кінотеатрі ім. Довженка.