Фото УНИАН

Оприлюднено імена кандидатів у депутати Київради, які набрали найбільшу кількість голосів у трьох мажоритарних округах на Печерську під час виборів 25 травня.

Як передає кореспондент УНІАН, інформація була озвучена на засіданні Київської міської територіальної виборчої комісії під час ознайомлення її членів з протоколами результатів голосування в округах №№ 35, 36 та 37.

Читайте такожРада розгляне законопроект про об'єднання посад мера і голови КМДА

Відео дня

Згідно з наданою інформацією, в окрузі №35 найбільшу кількість голосів виборців отримала Алла Шлапак (самовисування), яка набрала 4 тис. 592 голоси; в окрузі № 36 - Михайло Терентьєв (висуванець від партії “УДАР”), який набрав 4 тис. 552 голоси; в окрузі № 37 - Володимир Доброскок (партія “УДАР”), який набрав 4 тис. 75 голосів.

Відповідні протоколи Печерської районної виборчої комісії міський протокол прийняв у роботу.

На засіданні було озвучено скаргу по округу № 37 від кандидата Ярослава Діденка щодо результатів голосування. Міська комісія пішла на нараду з приводу поданої скарги.

Читайте такожНа виборах мера столиці Кличка підтримали 55,8% киян - ОПОРА

Печерська виборча комісія також передала КМТВК протоколи з результатами голосування по виборах мера Києва та до Київради за партійними списками.

Як повідомив УНІАН голова КМТВК Михайло Терещенко, найближчим часом очікується виборча документація з Подільського і Святошинського районів.