У затриманого чоловіка вилучили пістолет та гільзи / фото ua.depositphotos.com

У Києві на вулиці Васильківській спецпризначенці затримали чоловіка, який стріляв у перехожих із вікна своєї квартири. Про постраждалих не повідомляється.

Про це у п'ятницю, 28 травня, розповіли у столичній поліції.

Правоохоронців викликав сусід, коли почув постріли у будинку. На місце приїхали спецпризначенці, лікарі та слідчо-оперативна група.

За словами начальника поліції Києва Андрія Крищенко, власник помешкання, ймовірно, був напідпитку, зачинився у квартирі та почав стріляти з вікна. Вийти чоловік відмовлявся. Тоді спецпризначенцям довелося демонтувати двері.

Читайте такожСБУ показала, як знешкодила "терористів" у київському метро (фото, відео)"Далі ми побачили, що власник встиг забарикадуватись меблями, при цьому погрожував самогубством, а відтак розпочали перемовини. У результаті нам вдалось встановити контакт із чоловіком та припинити його дії", - розповів Крищенко.

Винуватцем стрільби виявився житель Голосіївського району 1991 року народження - його затримали. У чоловіка знайшли пістолет та гільзи, які направили на експертизу.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України - хуліганство. Слідчі готують затриманому повідомлення про підозру та клопотання до суду для обрання запобіжного заходу. Йому загрожує до семи років в'язниці.

фото Національної поліції
фото Національної поліції

Вас також можуть зацікавити новини: