В Італії десятки людей травмувалися через падіння дерев

Кількість жертв негоди в Італії досягла 11 осіб.

Читайте такожШторм в Італії: кількість жертв зросла до дев'яти осіб (відео)

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на газету La Repubblica. Агентство ANSA повідомляє, що в шести областях країни діє "червоний" рівень загрози у зв'язку зі штормами, проливними дощами та зсувами. Зокрема, у списку областей, які найбільшою мірою відчули негоду - Ломбардія, Венеція, Лігурія, Фріулі-Венеція-Джулія, Абруццо і Трентіно-Альто-Адідже.

Крім того, в деяких містах закриті навчальні заклади, а також паралізовано транспортний рух. У Лігурії більше 20 тис. людей через негоду залишилися без електроенергії, а аеропорт італійської Генуї тимчасово зупинив роботу.

Також повідомляється, що в області Трентіно-Альто-Адідже 170 осіб з вихідних заблоковані в готелях на перевалі Стельвіо через сильний снігопад. А в Неаполі перекрита низка вулиць через небезпеку обвалення елементів фасаду будівель.

Як повідомляв УНІАН, раніше кількість жертв негоди, яка напередодні накрила Італію, зросла до дев'яти, одна людина вважається зниклою без вісті.

В результаті повені постраждали десятки людей, у тому числі - рятувальники. Основною причиною травм людей є падіння дерев. Надзвичайні служби отримали близько 3,5 тис. повідомлень від мешканців про повалені або небезпечні дерева. Також зазначалося, що Венеція фактично пішла під воду: туристичне місто виявилося на три чверті затопленим в результаті значного підйому рівня води.