Наступного тижня в Україні буде спекотно / фото УНІАН

Наступного тижня в Україні зберігатиметься спекотна погода, незначне зниження температури повітря очікується на півночі та заході.

Читайте такожСпекотний червень встановив два температурні рекорди в Києві

Такий прогноз погоди опублікувала синоптик Наталія Діденко у своєму блозі

Відео дня

За її словами, до кінця поточного тижня в Україні буде спекотно. Максимальна денна температура повітря досягатиме в усіх областях +30...+35 градусів. Нічна температура повітря коливатиметься в межах 17-24 градусів тепла.

Короткочасні дощі з грозами до кінця тижня можливі у західних областях, на півночі та в центрі, окрім Дніпропетровської області.

Наступного тижня погода в Україні значно не зміниться. Проте на півночі та заході можливе незначне послаблення спеки до 27-32 градусів. На півдні та сході України, а також у більшості центральних областей очікується протягом дня +30...+35 градусів.

Короткочасні грозові дощі можливі місцями на заході. 19-20 червня опади поширяться на північну частину України та на Харківщину.

У Києві впродовж 13-16 червня пануватиме спекотна, переважно суха погода. Температура повітря у столиці коливатиметься в межах 30-33 градусів вище нуля. З вівторка, 18 червня, у столиці передбачається послаблення спеки до +27...+29 градусів. Протягом 18-20 червня у Києві місцями пройдуть короткочасні грозові дощі.

Нагадаємо, у четвер, 13 червня, в Україні без опадів, місцями температура до +35°.