Київщині на завтра прогнозують мокрий сніг з плюсовою температурою / Колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, фото УНІАН, В'ячеслав Ратинський 

На Київщині завтра спостерігатиметься погодна "аномалія": синоптики прогнозують плюсову температуру, але попереджають, що українців може обліпити мокрим снігом.

Актуальний прогноз погоди для столиці та області на 25 січня опублікував Український гідрометцентр. "Мокрий сніг та дощ, вночі подекуди налипання мокрого снігу", - приблизно таку погоду обіцяють мешканцям центру.

Також синоптики попереджають, що на дорогах завтра може бути слизько через ожеледицю. Вітер спостерігатиметься південно-західний, західний зі швидкістю 7-12 м/с.

Відео дня

Температура протягом доби по області буде від 1° морозу до 4° тепла. У Києві вночі обіцяють близько 0°, вдень потеплішає до 1-3° тепла. 

Україну знову чекають 10-градусні морози

Напередодні синоптик Ігор Кібальчич у своєму прогнозі зазначав, що українцям не варто розраховувати на стійку теплу погоду упродовж найближчих днів. Хоча зараз стало трохи тепліше і за вікном у деяких областях стовпчик термометра показує "плюс", це мінливо.

Наприкінці тижня в Україну знову можуть повернутися 10-градусні морози. Де саме чекати на холоди, читай у прогнозі від Кібальчича

Вас також можуть зацікавити новини: