Незабаром у Києві знову похолоднішає / фото Віктор Ковальчук, УНІАН

На вихідних у Києві буде відносно тепло, але з понеділка погода у столиці зіпсується. Про це попереджають синоптики Українського гідрометцентру.

За їх даними, сьогодні по Київщині зберігатиметься комфортна, відносно тепла погода з температурою до +9° в денні години. У неділю, 17 березня, ще буде тепло, але атмосферний фронт принесе невеликий дощ. 

"З початком наступного тижня очікуємо зниження температури на 2-4° та часом можуть бути опади у вигляді невеликого дощу, подекуди з мокрого снігу", - прогнозують в Укргідрометцентрі.

Відео дня

Зокрема, 18 березня температура у столиці не підніметься вище +7°, а у наступні дні похолоднішає до +4°. Вночі температура падатиме до "нуля".

З 18 березня погода у Києві почне погіршуватись / фото Укргідрометцентр

Потепління в Україні буде короткочасним - що відомо

Сьогодні до України прийшло довгоочікуване потепління. Очікується, що температура 16-17 березня підвищиться до +10...+14 градусів по всій країні. Лише у неділю на заході країни похолоднішає на кілька градусів. 

Але, за прогнозом синоптика Наталки Діденко, це потепління буде короткочасним. Вже з понеділка, 18 березня, температура повітря знизиться на 3-6 градусів. За її словами, буде свіжо, стримано, хоча не надто холодно.

Вас також можуть зацікавити новини: