Сьогодні на вулицях Київщини буде слизько / фото ua.depositphotos.com

На сьогодні, 10 січня, у Києві та Київській області оголошено підвищений рівень небезпечності. Про це свідчить прогноз Українського гідрометцентру.

"10 січня на дорогах ожеледиця. I рівень небезпечності", - йдеться у попередженні.

У Києві та області оголошено І рівень небезпечності / фото Укргідрометцентр

Погода у Києві та області - прогноз на сьогодні

За даними синоптиків, сьогодні на Київщині хмарно з проясненнями, місцями пройде невеликий сніг. На дорогах спостерігатиметься ожеледиця. Вітер буде західний, 7-12 м/с. Температура по області вдень -1°...-6°, а у Києві стовпчики термометрів покажуть -2°...-4°.

Відео дня

"Погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць", - попереджають в Укргідрометцентрі.

Потепління в Києві - що кажуть синоптики

Від сьогодні у Києві очікується потепління.  Загалом, за даними синоптиків, на поточному тижні по Київщині утримається морозна погода, але сьогодні у столиці буде до -2°, а у четвер, 11 січня, температура підійматиметься до "нуля". 10-11 січня погоду поле підвищеного тиску, тому опадів не очікується. Але це потепління буде короткочасним. З 11 січня атмосферні фронти знову принесуть до столиці опади й похолодання. "Тож вдягайтесь відповідно до погоди та бережіть себе", - радять синоптики.

Вас також можуть зацікавити новини: