Водночас у Києві 30 травня температура повітря буде приємною / фото pixabay

У Києві та області завтра, 30 травня, очікується хмарна погода з проясненнями. Також в регіоні передбачається короткочасний дощ та гроза. Про це повідомляє Укргідрометцентр

У цей день вітер очікується південно-східний, 5-10 м/с. 

Температура повітря в області:

Відео дня
  • вночі - +12...+17 °C;
  • вдень - +20...+25 °C.

Температура повітря у Києві: 

  • вночі - +14...+16 °C;
  • вдень - +22...+24 °C.

Своєю чергою народний синоптик Наталка Діденко також підтвердила, що у Києві 30 травня пройдуть короткочасні дощі. Температура повітря у столиці, за її словами, завтра сягатиме близько +24 °C. 

"У Києві завтра можна сміливо й рішуче брати із собою парасолі - 30-го травня пройдуть в столиці періодичні дощі та прогримлять грози", - закликала вона.

За її словами, у п'ятницю дощова нестійка погода з грозами яскраво проявиться на Правобережжі, там можливі сильні зливи. На Лівобережжі буде сонце та місцями дощі. 

"Бережіть себе, електроенергію, економте свій час на не варті особливої уваги читання та передивляння, будьте щедрими на хороші вічні книжки та необхідні донати, дивіться побільше на квіточки, зелену травичку, чудових котів та придумайте комусь хорошому, хто поруч, якусь милу дрібницю-подаруночок", - порадила синоптик. 

Погода в Україні - останні новини

Раніше завідувачка відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС та НАН України Віра Балабух розповіла, чи буде цього літа аномальна спека

"Сильні аномалії та тенденції до утворення хвиль спеки ймовірні в західних, південних, південно-східних областях країни. Суттєві та тривалі зниження температури повітря малоймовірні", - підкреслила фахівець.

Своєю чергою синоптик Українського гідрометеорологічного центру Наталія Птуха розповіла, що цього тижня буде справжня літня погода. В останні дні травня - на початку червня температура повітря підійметься до +32.

"31 травня у нас майже скрізь [по Київській області] короткочасні дощі та грози, а 1 червня тільки місцями", - запевнила вона. 

Вас також можуть зацікавити новини: