Яка погода буде в Києві цього тижня / фото УНІАН

Цього тижня погода в Києві та області не потішить тих, хто не любить вологість. Лише один день тижня пройде без дощів, прогнозують в Українському гідрометеорологічному центрі.

"На цьому тижні по Київщині лише завтра утримуватиметься спокійна погода без опадів, а в середу вже надійдуть фронтальні системи із заходу і принесуть дощі", – зазначають синоптики.

В гідрометцентрі наголошують, що в четвер кількість та інтенсивність опадів дещо зменшиться, але наприкінці тижня очікується ще один дощовий циклон.

Відео дня

"Температурні показники в нічні години +7..+10, а в денні +12..+15. Тож вдягайтесь відповідно і з середи не забувайте про парасольку", – нагадують синоптики.

Яка погода буде в Києві цього тижня / зображення УГМЦ

Погода в Україні - останні прогнози

Укргідрометцентр прогнозує, що незабаром на низку регіонів України очікують дощі. Вже сьогодні, 23 жовтня, небезпечні метеорологічні явища спостерігатимуться на півночі, попереджає Український гідрометеорологічний центр.

Відома синоптикиня Наталка Діденко прогнозує, що у середу, 25 жовтня, в Україні додасться дощів і на півночі знизиться температура повітря. За її словами, зміна погоди пов'язана з візитом циклону і атмосферних фронтів. Буде холодно, але не критично: вдень очікується близько +10....+14 градусів. 

Вас також можуть зацікавити новини: