В Україну йде новий циклон зі снігопадами / фото УНІАН, Янош Немеш

Від сьогодні погода в Україні почне стабілізуватися після масштабного циклону, що прокотився країною у неділю. Сьогодні очікується припинення опадів, але все ще буде вітряно. Вітер вщухне лише у вівторок, але згодом погода в Україні знову погіршиться. Про це попереджає відомий синоптик Наталка Діденко.

"Послаблення та припинення опадів - в другій половині дня понеділка. Послаблення вітру - у вівторок", - повідомила вона.

Вона також повідомила про наближення нового циклону, який знову принесе до Украхни снігопади.

Відео дня

"У середу очікується вихід чергового південного циклону із снігопадами!" - повідомила вона.

Негода в Україні - що відомо

У неділю, 26 листопада, Україною прокотилася страшна зимова негода зі штормовим вітром та потужними снігопадами. Синоптики заздалегіть попереджали про негоду й оголосили ІІ рівень небезпечності у багатьох областях.

Найбільше постраждав південь України. Так, в Одесі вітер був такої сили, що повалив 100-метрову трубу котельні, а рятувальникам довелося залучили БТРи.

Наразі з наслідками негоди в Україні борються рятувальники, поліцейські, нацгвардійці й прикордонники. Відомо, що 6 осіб звернулися до медиків з ознаками переохолодження. 

На сьогодні, 27 листопада, майже по всій Україні синоптики оголосили підвищений рівень небезпеки через вітер та ожеледицю на дорогах.

Вас також можуть зацікавити новини: