Сьогодні в Україні трохи похолодає / фото УНІАН

Сьогодні, 20 лютого, в Україні трохи похолодає. Найсильніше це відчуватиметься в західних, північних і місцями в центральних областях, де стовпчики термометрів максимально піднімуться до +5°...+6°. Опади практично покинуть територію країни. Невеликі дощі очікуються у Львівській, Одеській областях та в Криму.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

На заході України сьогодні буде від +5° до +9°. Найтепліше буде в Івано-Франківській та Чернівецькій областях. У Волинській та Рівненській областях буде похмуро, на решті території - невелика хмарність.

Відео дня

На півночі України сьогодні буде найпрохолодніше. Тут повітря максимально прогріється до +5°...+ 6°, буде сухо, невелика хмарність.

Жителів центральних областей чекає температура від +5° до +8°. Без опадів. Невелика хмарність або хмарно з проясненнями.

На сході України сьогодні трохи потеплішає, проте тепло розподілиться нерівномірно. У Харківській області буде до +6°, хмарно з проясненнями. А в Донецькій і Луганській - невелика хмарність, до +10°.

На півдні України очікується переважно похмура погода із суцільною хмарністю. У Криму і в Одеській області очікуються невеликі дощі. При цьому температура коливатиметься в межах +8°...+9°.

Погода в Україні 20 лютого / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: