У низці областей 8 листопада пройдуть сильні дощі / колаж УНІАН, фото Pixabay, Укргідрометцентр

У низці областей на середу, 8 листопада, оголосили штормове попередження. Про це свідчать дані Українського гідрометцентру.

За даними синоптиків, у деяких центральних та північно-східних областях пройдуть значні дощі.

"8 листопада вдень в Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Сумській та Харківській областях значні дощі", - йдеться у попередженні.

Відео дня

У вказаних областях через опади оголошено І рівень небезпечності, жовтий.

На 8 листопада у деяких областях оголошено І рівень небезпечності / фото Укргідрометцентр

Погода 8 листопада - прогноз

У середу, 8 листопада, в Україні очікується зміна погодних умов. Згідно з прогнозами відомого синоптика Наталки Діденко, атмосферні фронти прийдуть у нашу країну разом з дощами, а у Карпатах ймовірний мокрий сніг. Окрім того, очікується відчутний спад температури в деяких регіонах.

За її даними, у більшості областей пройдуть дощі, а подекуди навіть сильні. Хмарність також збільшиться, створюючи вологий та сірий атмосферний фон. 

Однак є регіони, де опади не будуть такими інтенсивними. Південний схід, Крим, Запоріжжя та Донеччина залишаться поза впливом цих атмосферних змін.

Щодо температури, то вона буде контрастною. На заході, півночі та в центрі України максимально очікується лише +7...+12 градусів. У Донецькій та Луганській областях температура залишиться в межах +12...+16 градусів. Найтепліше передбачається на південному сході, в Криму та півдні Одещини, де повітря розігріється до +16...+20 градусів та навіть до +20...+22 градусів.

Вас також можуть зацікавити новини: