7 березня в Україні буде сухо, але холодно / фото УНІАН

У четвер, 7 березня, погоду в Україні визначатиме антициклон. Завдяки цьому буде сухо, але холодно. Про це свідчить прогноз відомого синоптика Наталки Діденко.

"Синоптична ситуація в Україні 7-го березня визначатиметься антициклоном на ім'я Jasper, що означає переважно суху погоду в більшості областей", - каже вона.

За словами Наталки Діденко, температура повітря у четвер очікується низькою. 

Відео дня

"Найближчої ночі від 2 тепла до 5 морозу, протягом дня від 1 морозу до 5 тепла, у південній частині+4...+9, на Закарпатті - до +11 градусів", - повідомила експерт.

У Києві в четвер опадів також не передбачається. Вночі очікується мороз до -2...-4, а вдень буде близько нуля.

"Холодна погода триватиме довго, перейде на наступний тиждень. А потепління розпочнеться після 16-го березня", - повідомила Наталка Діденко.

Похолодання в Україні

Від сьогодні до України прийшло похолодання. За даними синоптика Ігоря Кібальчича, подекуди вночі температура падатиме до -10 градусів. Зокрема, вже вночі 7 березня у північно-східних областях похолоднішає до -5...-10 °С, а вдень буде близько 0 °С.

На вихідних температура трохи підвищиться, але все одно буде холодно. Лише вдень у західних областях повітря прогріватиметься до більш комфортних +10...+13 °С.

Вас також можуть зацікавити новини: