На вихідних в Україні буде "плюс", але багато дощів зі снігом / фото УНІАН

На вихідних, 29 і 30 січня, в Україні очікується плюсова температура. Вдень у неділю в деяких областях на заході країни навіть потеплішає до +5°. При цьому і 29 і 30 січня очікуються опади у вигляді мокрого снігу або просто снігу.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, температура повітря вночі -3°, вдень + 1°, сніг. У неділю вночі очікується -5°, а вдень - до +2°, невелика хмарність, сніг з дощем.

Відео дня

У Львові в суботу вночі -2°, вдень -1°, невелика хмарність. У неділю вночі 0°, вдень +2°, невелика хмарність, мокрий сніг.

У Луцьку в суботу вночі -2°, вдень 0°, невелика хмарність. У неділю - невелика хмарність, вночі 0°, вдень +3°, сніг з дощем.

У Вінниці в суботу буде невелика хмарність, сніг. Температура повітря -7°...0°. У неділю температура буде -5°...+2°, невелика хмарність, мокрий сніг.

У суботу в Одесі буде невелика хмарність, температура вночі -3°, вдень + 3°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, -4°...+1°, сніг.

У Харкові в суботу температура вночі складе 0°, вдень +1°, похмуро, суцільна хмарність, мокрий сніг. У неділю стовпчики термометрів покажуть -3°...0°, похмуро, суцільна хмарність, сніг.

У Дніпрі в суботу - невелика хмарність, температура вночі -2°, вдень 0°, мокрий сніг. У неділю температура становитиме -5°...-1°, невелика хмарність, сніг.

У Сімферополі в суботу - невелика хмарність, -2°...0°, мокрий сніг. У неділю - невелика хмарність, -3°...+2°, сніг з дощем.

Жителів Маріуполя в суботу чекає суцільна хмарність, температура вночі -1°, вдень +1°. У неділю вночі очікується -3°, вдень +1°, невелика хмарність.

У Краматорську в суботу буде похмуро, суцільна хмарність. Температура вночі 0°, вдень +1°, невеликий сніг з дощем. У неділю буде похмуро, суцільна хмарність, вночі -2°, вдень +1°.

У Сєвєродонецьку завтра буде похмуро, суцільна хмарність, температура вночі 0°, вдень +1°, невеликий сніг з дощем. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, температура становитиме -2°, вдень +1°.

Погода в Україні 29 січня / фото УНІАН
Погода в Україні 30 січня / фото УНІАН

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде хмарно з проясненнями, невеликий сніг, температура вночі -6°, вдень до -4°. У неділю вночі температура становитиме -6°, вдень стовпчики термометрів покажуть -1°, похмуро, невеликий сніг.

У Моршині на Львівщині в суботу буде практично безхмарно, вночі -2°, вдень +1°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, невеликий дощ. Температура складе -1°...+5°.

У Трускавці в суботу буде практично безхмарно, температура до + 1°. У неділю - похмуро, температура +1°...+4°, невеликий дощ.

У Сваляві завтра очікується хмарна погода з проясненнями, до -2°. У неділю - невелика хмарність, сніг, -5°...+ 2°, сильний сніг з дощем.

У Затоці в суботу - хмарно з проясненнями, вночі -1°, вдень +3°. У неділю - похмуро, температура -4°...0°, сильний снігопад.

У Бердянську в суботу буде невелика хмарність, температура до +1°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, температура -3°...+2°.

Вас також можуть зацікавити новини: