Єфремова затримали в липні 2016 року в аеропорту «Бориспіль» / фото УНІАН

Старобільський районний суд Луганської області продовжив на два місяці арешт екс-голови фракції Партії регіонів Олександра Єфремова, якого підозрюють у вчиненні державної зради.

Про це повідомляється на сторінці Генеральної прокуратури України у Facebook.

"9 серпня відбулось чергове засідання в Старобільському районному суді Луганської області у кримінальному провадженні за обвинуваченням О. Єфремова у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст.110, ч. 1 ст. 111, ч. 1 ст. 258-3, ч. 3 ст. 27, ст. 341, ч. 5 ст. 27, ст. 341 КК України. В ході судового розгляду судом продовжено обвинуваченому О. Єфремову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 7 жовтня включно", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Читайте такожСправа Єфремова: в ГПУ показали, в яких умовах знаходиться екс-"регіонал" в СІЗО Старобільська (фото)

Наступне засідання суду відбудеться 10 серпня, під час якого заплановано дослідження доказів сторони обвинувачення.

Як повідомляв УНІАН, Єфремова затримали в липні 2016 року в аеропорту «Бориспіль».

У січні 2017 року Генпрокуратура направила в суд обвинувальний акт щодо Єфремова. Його звинувачують в організації захоплення терористами будівлі Луганської облдержадміністрації; у пособництві в захопленні будівлі Управління СБУ в Луганській області; у вчиненні умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України; в організаційному сприянні створенню і діяльності терористичної організації "Луганська народна республіка"; державній зраді.

Єфремова утримують у СІЗО у Старобільську. 15 червня 2018 року Старобільський райсуд вчергове продовжив йому термін тримання під вартою до 13 серпня.