Російський пранкер Лексус стверджує, що пранк міністра оборони України був успішним / Міністерство оборони України

Скандальний російський пранкер Лексус (Олексій Столяров) підтвердив журналістам, що подзвонив міністру оборони України Степану Полтораку.

Як повідомляє «Страна», пранкер уточнив, що спілкувався з ними за допомогою аудіо-робота на основі ролика з президентом Порошенком, де останній вдається до нецензурної лайки у розмові з приводу «5 каналу».

Читайте такожГеращенко про хибну інформацію щодо Сенцова: маємо справу з імперією брехні

Відео дня

Лексус також пообіцяв найближчим часом викласти запис розмови з міністром. За його запевненнями, дзвінок вдався.

"Полторак заїкався та виправдовувався, а коли ми йому запропонували написати заяву про відставку - він погодився. Коли він зрозумів, що наговорив, то вирішив відмитися, зробивши заяву. Тим гірше для нього, так як запис опубліковуватиметься раніше", - заявив Столяров.

Раніше в Міноборони повідомили, що в ніч на 2 вересня російські пранкери зробили спробу спровокувати Міністра оборони України Степана Полторака зробити заяву з приводу останніх подій на Донбасі, проте їхню спробу було розкрито.

Зазначалося, що під час розмови було сфабриковано голоси реальних людей. Тим не менш, спроба пранку, як стверджується, було розкрито, і провокаторів відправили «у відповідному напрямку», «зрозумілою для них мовою».