Лідер Народної партії України, народний депутат Володимир ЛИТВИН переконаний, що справедливе невдоволення київською міською владою нині використовується для того, щоб інші політичні сили захопили владу у столиці. Про це він повідомив журналістам на прес-конференції у Житомирі, коментуючи ситуацію навколо можливих перевиборів мера Києва, передає кореспондент УНІАН.

"Не хочеться бути учасником таких ігор, тому що дехто думає, що ніхто нічого не розуміє, тоді як усім все зрозуміло - сьогодні ставиться питання про те, хто завоює Київ, той відкриє собі пряму дорогу на президентські вибори", - сказав політик.

На його думку, саме через це і відбувається "процес гальмування доведення ситуації навколо київського мера до логічного завершення, створюються різні комісії, а це прямий шлях до того, щоб проблема не була розв’язана".

Відео дня

Також В.ЛИТВИН не виключає, що наступного тижня політики вимагатимуть голосування за оголошення дострокових виборів мера Києва.

"Проблема полягає в тому, що одна частина політиків дивиться, як провладна частина розбирає земельні ділянки у Києві і думає, що їм не вистачить землі", - наголосив В. ЛИТВИН.

Він також прогнозує, що Л.ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ може повторно виграти на виборах міського голови столиці.